Осмели се да опиташ!
0
Меню
  • Начало +
  • |
  • |
  • |

Намери продукти по

Покажи всички филтри
Скрий всички филтри

Цена

7лв. - 11лв.
Начало Марки

Casa Kakau

Филтри
Casa Kakau

Casa Kakau

Casa Kakau е семейна компания от Пловдив, произвеждащa истински, натурален шоколад по технологията „bean to bar“ /от какаовите зърна до блокчето шоколад/

Историята ни започва през есента на 2016 година, когато решили да приготвят домашен шоколад от какаови зърна за сина си. Той е със силна хранителна алергия, затова шоколадът трябвало да бъде без мляко и животински продукти, без лецитин, без глутен, без подобрители, консерванти и стабилизатори. Шоколадът се получи много успешен и решили да споделят оригиналната семейна рецепта с повече хора, които се стараят да се хранят здравословно и пълноценно.

Днес предлагат широко портфолио от Vegan /без животински продукти или следи от тях/ шоколад за направата, на което използваме само натурални продукти, ядки и сушени плодове.
В производството им никога не са използвани млечни продукти.

Casa Kakau е първата българска компания предлагаща 100% натурален шоколад за пиене, произведен само от какаови зърна и нерафинирана тръстикова захар.

Всички продукти, които произвеждат се приготвят с какаови зърна, които сами внасят директно от фермите в Еквадор. По този начин се гарантира свежестта и качеството на изделията и същевременно подкрепят хората, отглеждащи какао. С покупката на всеки шоколад Casa Kakau, клиентите директно помагат на фермерите в Еквадор да получат заслуженото възнаграждение за труда си.
През септември 2017 година Casa Kakau е удостоена със сребърен медал за черен шоколад с боровинки "Dark & Cranberry" от International Chocolate Awards, а една година по-късно Casa Kakau е отличен с награда и за шоколада с портокал.
През март 2018 година, Casa Kakau e обявен като един от най-уникалните шоколади в света от британския вестник "The Independent". Статията може да видите тук: goo.gl/LRUq6J

3

продукти

Продукти

Страница 1 от 1
«1»