Осмели се да опиташ!
0
Меню
  • Начало +
  • |
  • |
  • |

Намери продукти по

Покажи всички филтри
Скрий всички филтри
Начало Марки

Marcati

Филтри
Marcati

Marcati

Компанията GAGLIANO MARCATI snc принадлежи на семейство Marcati. Модерно оборудваната фабрика е разположена на 15 км от Верона, в Сомакампаня. Тук се произвеждат ликьори, дестилати и сиропи. Производствената дейност и оборудването са напълно модернзирани и наскоро обновени - нови бутилирщи линии, реорганизирани и разширени складове, обновени офиси.

История
Историята на Маркати започва в далечната 1919, когато семейната аптека се използва и като лаборатория от двамата братя Пиетро и Луиджи Маркати, където изследват и подобряват рецепти за направата на настойки и ликьори. Скоро продуктите стават добре познати и високо ценени,  търсенето нараства и това налага да се разшири бизнеса – през 1929 построяват първите офиси във Верона, които по-късно биват разрушени през Втората Световна война. Трите поколения Маркати, които се сменят в управлението през този век са успяли да съхранят корените и винаги са гарантирали качеството на местните ликьори и традиции в производството. След войната, Джузепе – синът на Пиетро решава да възобнови дейността на компанията и започва работа наново, като в началото на шейсетте се поставят основите на реалните бизнес отношения, подкрепени от последвалото изграждане на новата фабрика в Сомакампаня.

Богатството от аромати и висококачествените продукти на Маркати са причина за бързо развиващият се пазар на марката. Развитието продължава и през осемдесетте, когато фирмата започва да изнася първо в Европа, а после и в други страни. Днес, продукти с марката Маркати могат да бъдат намерени в повече от 25 страни по света. Синовете Пиетро и Андреа и Дъщерята Мария Паула са последното поколение, което в момента управлява компанията и с правилната стратегия за управление и непрекъснатото доказване на качеството на продуктите полагат основите на бързото и успешно развитие.

Традицииите следват неразделно желанието за развитие и креативност на всички от екипа, като в основата стоят изследвания , непрекъснати обучения и грижи. Технологии и иновативни методи се проучват и се въвеждат непрекъснато, за да се обновява дружеството като цяло. Маркати се основават изцяло на балансирането на тези два принципа – традиции и технологични иновации. Следвайки философията си компанията наскоро започва проект за реновиране на бизнеса, инсталирани са нови бутилиращи линии, преустройва и разширява складовете, и преустройва управлението. Обръща се специално внимание на развитието на вкусовете и новите тенденции на пазара, като вече обновената продукция е способна да отговори на изискванията на все по-взискателния и селективен пазар. Хармонията във вкусовете, проучванията в областта на най-добрите есенции, избора на най-качествени материали и суровини, комбинирани с текущия контрол на етапите на производство, са фактори, оформили значението на Маркати и са ги превърнали в компания – еталон.
Продуктите успяват и на международни пазари, благодарение на тяхното високо качество и разновидност от аромати и вкусове.

0

продукти